Szállások osztálykirándulóknak Esztergomban


Megfelelő osztálykirándulás szállást találni nem könnyű dolog. Mi összegyűjtöttük Esztergom legjobb, osztályok által leggyakrabban látogatott szállásait, melyek a visszajelzések alapján pozitív elbírálást kaptak. Segítünk minden esetben az osztályoknak igényeik és elvárásaik alapján legjobb esztergomi szállást megtalálni. Évente eddig több, mint 3.000 diáknak sikerült. Reméljük, az Ön osztálya is megtisztel minket bizalmával!

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás I.

Szálláshely elhelyezkedése Esztergomban: történelmi környezetben, a hajóállomástól 200 m-re a Duna partján fekszik. A távolsági buszmegálló kb. 800 m-re, a vasútállomás 3000 m-re, a Mária Valéria híd 400 m-re található. A városközpont 10, a Bazilika 15 percre található.
Programok: lézerjáték, számháború, kalandtúra a szálláson!

Ifjúsági szállás: 8 db 8-10 ágyas szoba és 12 db 4-6 ágyas szoba emeletes ágyakkal. Közös (férfi illetve női) vizesblokk. Panzió: 4 db 4-5 ágyas légkondicionált faház apartman (két hálótér), és 1 db 6-8 ágyas légkondicionált faház apartman (3 hálótér). Ezek a házak fürdőszobával és felszerelt konyhával rendelkeznek, mikrohullámú sütő, hűtő, tv, és saját terasz van kerti bútorokkal. 4 db 2-3 ágyas kőépületi panziószoba. Fürdőszoba, főzősarok, hűtőszekrény van bennük.

Étkezés: megoldott

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás II.

Szállás elhelyezkedése Esztergomban: a Duna partján található, a városközponttól mindössze 10 perces séta (800 m). Buszvégállomás 1,4 km-re, a várhegy, és a Bazilika 1,3 km-re fekszik. A vasútállomás 20 perces sétával elérhető (2 km).

Összesen 23 szobánk van, ebből 13 darab a főépületben, a maradék 10 a turistaszállóban, amely a főépület mögött található. Főépület szobái: 4 db 5 ágyas, 4 db 4 ágyas, 4 db 2 ágyas és egy 3 ágyas. Turistaszálló: 3 db 3 ágyas; 4 db 4 ágyas, 3 db 7 ágyas szoba. Az ágyak egyszemélyesek, normál méretűek, összetolhatóak. A szobákban ruhás szekrények vannak fogasokkal felszerelve, illetve éjjeli szekrény és szék minden ágyhoz. A szobák többségéhez közös vizesblokk tartozik.

A főépületben 13 szobához saját zuhanyzó tartozik. A földszinten található egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott fürdőszoba. A főépületi szobák többsége színes, így más hangulatot árasztanak, mint a turistaszálló szobái, melyek egyszerűbbek, puritánabb berendezésűek, idősebb bútorzattal.

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás III.

A Dunakanyar festői szépségű tája, az Esztergom vonzáskörzetében fekvő Búbánatvölgy ad helyet a Vadregény Panziónak és Üdülőparknak, a korábbi Helemba Panzió megújult, felújított utódjának. A Duna-Ipoly Nemzeti Park ölelésében, kristálytiszta levegőn az üdülni és kirándulni vágyók is kellemesen tölthetik szabadidejüket. A Vadregény Panzió és Üdülőpark elsősorban olyan vendégek, családok és csoportok számára nyújt kiváló lehetőséget, akik igényes, kulturált környezetben költségkímélő kikapcsolódást keresnek.

Osztálykirándulás szállás Esztergom

Szállás IV.

Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a csárdánk. A csárda szomszédságában működik a 44 fő fogadására alkalmas panzió, ahol 16 db kétágyas (2 emeletes pótágy), 2 db háromágyas és 1 db négyágyas apartman (pótágyazható) várja a diákokat. Minden szobához fürdőszoba is tartozik. Panziónk tavasztól késő őszig nyitva tart. A ház előtti parkolóban buszok is elférnek.